Welkom bij IKC Kloetinge

De Kloetingseschool vormt samen met peuterspeelzaal Kibeo Schimmelpenninckstraat en kinderdagverblijf Kibeo Zomerweg IKC Kloetinge. Hierdoor zijn leerlingen van alle leeftijden gehuisvest in één gebouw. Het gebouw is zo ingedeeld dat elke bouw een eigen afdeling heeft met een eigen ingang. In het gebouw bevinden zich onder andere een speellokaal voor de onderbouwgroepen, een centrale hal, diverse kleinere werkruimtes en 9 lokalen. Gymnastiek wordt gegeven in het gymnastieklokaal bij het Wesselopark. In het zwembad bij Sportpunt Zeeland in Goes worden zwemlessen gegeven aan groep 3 en 4.

Ons onderwijs

De Kloetingseschool streeft ernaar dat alle leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen. Daarbij zijn we steeds op zoek naar mogelijkheden om alle leerlingen succes te laten ervaren. Met deze uitgangspunten kunnen leerlingen zich verder ontwikkelen tot zelfstandige, verantwoordelijke leerlingen.

Opvang & BSO

Ontdek, leer en speel bij peuterspeelzaal Kibeo Schimmelpenninckstraat en kinderdagverblijf Kibeo Zomerweg. Bij IKC Kloetinge kun je gebruik maken van opvang en onderwijs onder één dak. Handig voor jou en vertrouwd voor je kind. In onze rustige en prettige babygroep verwelkomen we je kleintje met open armen. Je kind heeft, samen met vriendjes, altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen!